nlc.hu
Egészség
4 ok, amiért feltétlenül ki kell próbálnod a ginszeng erejét

4 ok, amiért feltétlenül ki kell próbálnod a ginszeng erejét

A természetes gyógymódok kedvelői körében a mai napig nagy népszerűségnek örvend a ginszenggyökér, amit a Távol-Keleten már évszázadok óta ismernek és használnak. De vajon mi mindenre vethető be ténylegesen?

Néha fenntartásokkal vagyunk a nagyon messziről jött dolgokkal, gyógymódokkal szemben, pedig a Kínában igencsak népszerű ginszeng már régóta bizonyított, ha természetes gyógymódokról van szó, akár a test, akár a lélek betegszik meg.

Élénkít

Az egyik legnagyobb ereje élénkítő hatásában van. Elűzi tehát a fáradtságot és oldja a mindennapi stressz során bennünk felhalmozódott feszültséget. Növeli a szellemi és a fizikai teljesítőképességet. Kúraszerűen is szedhetjük a ginszengkivonatot tartalmazó készítményeket.

Immunerősítő

Amire nagyon nagy szükségünk van: az az immunerősítés. A benne lévő hatóanyagoknak köszönhetően (főleg az indiai ginszeng) hatékony immunerősítő, mivel serkenti a szervezetben lévő vírus- és baktériumölő immunsejtek termelődését.

Lassítja az öregedés folyamatát

Sajnos megállítani a ginszeng sem tudja az öregedést, de látványosan lassítja azt. Javítja a memória állapotát úgy, hogy serkenti annak működését.

Afrodiziákum

Ha mindez még nem lett volna elég, a ginszenggyökér rendszeres fogyasztása serkenti a szexuális vágyat, férfiaknál pedig fokozza a teljesítőképességet azáltal, hogy előnyösen hat a hormonháztartásra és a vérkeringésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top