Egészség

Vajna Tímea szívszorító vallomást tett közzé

Andy Vajna özvegye igyekszik erős maradni. Elárulta, mi minden történt vele a kormánybiztos halála óta eltelt időszakban.

Vajna Tímea hosszú Insta-posztban boncolgatja, hogyan telt az elmúlt 3 hónap özvegyként, s milyen megpróbáltatások érték.

Negyedév telt el… Soha nem éreztem még ilyen fájdalmat, mert nemcsak a férjemet veszítettem el, hanem a társamat, a lelki támaszomat, az igaz barátomat és a legfontosabb embert az életemben, akire mindig felnéztem. Mindentől és mindenkitől megvédtél és most magamra maradtam. Nagyon tanulságos volt ez az elmúlt 3 hónap (is)… és a java még hátra van, de eddig is rengeteget tanultam emberekről, barátokról, üzleti dolgokról, döntésekről, az emberek pénzhez való viszonyáról… Folytatom, amit felépítettél és remélem, hogy büszke leszel rám. Harcolok Érted, harcolok kettőnkért és tudom, hogy majd fentről segítesz nekem és fogsz adni jeleket. Megpróbálok erős maradni, a megérzéseimre és az eszemre hallgatni… Nagyon hiányzol!” – írja legfrissebb Insta-posztjában Andy Vajna özvegye, aki a közzétett fotón egy elég bizarr pólót visel. Az ominózus ruhadarab elején Rambo teste látható, de Stallone feje helyett Andy Vajnáé szerepel, az alatta lévő felirat pedig a következő: „Rambo 70”. Minden bizonnyal ezt a pólót még a 70. születésnapjára kapta a kormánybiztos, özvegye pedig valószínűleg férje emlékére hordja.

A hozzászólásokból kiderül egy plusz infó is: a halál utáni életben hívő Vajna Tímea megjegyzi az egyik kommentben, hogy szervezni fog egy aukciót, ahol – mint írja „nagyon szuper filmes dolgok is lesznek, minden, ami Andyhez köthető.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top