Egészség

Rákból gyógyult kosaras is segít a leukémiás Gerebennek

A korábbi válogatott kosárlabdázó, Kangyal Tibor is igyekszik segíteni a leukémiával diagnosztizált Gereben Líviának.

Kangyal Tibor az Omega zenekar tagjai által dedikált, eredeti, 1969-es lemezt ajánlotta fel licitre, hogy a befolyó bevételből segíthesse Gereben Líviát. A 77 éves, korábbi válogatott kosárlabdázó vastagbélrákból épült fel. 

Egy ilyen diagnózist az orvos szájából hallani kemény pillanat, senkinek nem kívánom. Amikor ez történt velem, én már túl voltam a hatvanon, itt viszont egy 19 éves lányról van szó. Mindannyian abban reménykedünk, hogy meggyógyul” – nyilatkozta Kangyal a Blikknek.

Gereben Lívia. Fotó: Facebook

Gereben Líviánál, a KSC Szekszárd csapatának 19 éves játékosánál májusban diagnosztizáltak leukémiát. A hazai kosárlabdázók most együtt szeretnének segíteni neki. Kangyal lemezére például a Kosarasok Klubja nevű Facebook-oldalon lehet licitálni augusztus 20-ig. A kosaras elmondta, augusztusban kereste meg Kóbor Jánost, hogy jótékony céllal írja alá a klasszikus lemezt, egyik koncertjük után pedig az Omega összes tagja örömmel tett eleget a felkérésnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top