Egészség

Egy 14 éves fiú mentette meg a kislány életét, akit megcsípett egy darázs a Balatonnál

A mogyoróallergiás fiú saját injekciójával mentette meg a lányt, aki allergiás sokkot kapott.

Egy 14 éves fiú mentette meg egy kamaszlány életét, akit megcsípett egy lódarázs egy erdei úton Badacsonytomajnál még csütörtökön.

A lány hajába beleakadt a lódarázs, és megcsípte a fejét. Fél perccel később már életveszélyes allergiás tünetek jelentkeztek rajta, szédült, fázott, hörögve vette a levegőt. Egy perc múlva összeesett, rövid időre a légzése is leállt – számolt be a lány édesanyja az RTL Híradónak.

Hiába hívtak segítséget, a mentőautó nem tudott felmenni a túraösvényhez, a helikopter pedig nem látta őket. Az anya szerint lánya gyakorlatilag haldoklott.

Ekkor odaért hozzájuk egy háromtagú család. A 14 éves fiú mogyoróallergiás, ezért mindig magánál hordja az adrenalininjekcióját. Ezt szúrta bele a lány combjába, aki így megmenekült.

 

A lányt már kiengedték a kórházból, édesanyja pedig a Facebookon próbálja megtalálni a fiút, mert a helyszínen épphogy csak megköszönte, hogy megmentette a lánya életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top