Egészség

Elviselhetetlen fájdalmat okoz az orgazmus ennek a nőnek

Szörnyű lehet. Nagyon sajnáljuk.

Natalie Brockert 2018-ban diagnosztizálták tartós nemi izgalmi rendellenességgel, amely súlyos medencefájdalmat okoz minden alkalommal, amikor nemi izgalomba jön. A betegség olyannyira súlyos, hogy akár négy napig is ágyhoz köt, és még a járásra is alkalmatlanná tesz.

Forrás: iStock

Natalie naponta legalább egyszer spontán nemi izgalmat érez, amely fájdalmas görcsöket okoz a hüvelyében és a végbelében. A rettenetes fájdalom ellenére Natalie egy évben egyszer lefekszik a férjével, mert fél, hogy elveszíti házastársát.

„Minden alkalommal, amikor örömöt vagy izgalmat érzek, az izmaim összehúzódnak, orgazmus esetén a medencei izmaim görcsbe rándulnak. A fájdalom egyre rosszabbá válik, már a séta is borzalmas.

Natalie számára az önkielégítés is éles, szúró fájdalmat okoz a csiklója körül. Ilyenkor le kell jegelnie a genitális területet.  „Nagyon bizonytalan vagyok, és félek, hogy majd megcsal a férjem” – mondja elkeseredve a nő.

A hosszú ideje fájdalomcsillapítókon élő Natalie úgy gondolja, hogy állapotát egy 2002-es autóbaleset okozza, melyben megsérült egy olyan ideg, amely a külső genitáliákból szállít üzenetet.

Diagnózisa óta már számos kezelést kapott, ezért az állapota valamivel már jobb, újra munkaképes, és arról álmodik, hogy családot alapít, ami nyilvánvalóan nehéz menet lesz számára. Ha pedig minden kötél szakad, adoptálni fognak.

A férje, Robert úgy vette el Natalie-t, hogy ismerte az állapotát. „Örök optimista vagyok – mondja. – Annyira szeretem, és nem akarom feladni annak lehetőségét, hogy örökre vele legyek.”

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top