Egészség

Zseniális videó: rendhagyó módon oktatja a tanító néni, hogyan kell helyesen popsit törölni

Ezt az ötletet megvettük!

Egy kreatív és innovatív tanár néni megmutatta a gyerekeknek, hogyan töröljék ki a popsijukat elölről hátrafelé, hajtsák össze a papírt, majd töröljék ki újra. A lufik tökéletesen szemléltették, hogy lehet ezt a mindennapi gyakorlatot helyesen végrehajtani.

A videót már több mint 165 ezren kedvelték a Twitteren. Sok szülő úgy nyilatkozott, hogy az ilyen játékos felvilágosító órákból sokkal több kellene a sulikba. Ugyanakkor rengetegen kiakadtak, mert úgy gondolták ezt a készséget elsősorban a szülőktől kellene elsajátítaniuk a gyerekeknek.

Hogy ez így van-e vagy sem, arról most nem foglalnánk állást, de annyi biztos, hogy a helyes fenéktörlés elsajátítása rendkívül fontos feladat a nyugati kultúrákban, ahol többnyire papírt használunk erre a célra a sima víz helyett. Sokan persze a vízre való áttérést szorgalmazzák, mert mint mondják, sokkal jobban tisztít és költséghatékonyabb is, mint a WC-papír.

Forrás: Bored Panda

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top