Egészség

Majdnem 60 milliót nyert útban az utolsó kemoterápiás kezelésére

Az amerikai férfi a nyereménye egy részét a kórházi számlák kifizetésére fordítja.

200 ezer dollárt (591,3 millió forintot) nyert egy rákbeteg amerikai férfi útban utolsó kemoterápiás kezelésére – írja az UPI.com.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Az észak-karolinai Pink Hillben élő Ronnie Foster éppen a kórházba tartott, amikor megállt egy boltnál, hogy vásároljon néhány kaparós sorsjegyet. „Boldog voltam, mert ez volt az utolsó kemoterápiám – mondta a vastagbélrákkal küzdő férfi. – De a nyeremény tette igazán szerencséssé a napom.”

Ronnie először egy egydolláros sorsjegyet vett, amivel öt dollárt nyert. „Úgy döntöttem, veszek két ötdollárosat is” – mesélte. Az elsővel nem nyert, de a másodikkal elhozta a 200 ezer dolláros fődíjat. – Amikor megláttam azt a rengeteg nullát, teljesen lefagytam. El sem akartam hinni, hogy nyertem, amíg oda nem adtam a jegyet a pénztárosnak, hogy beszkennelje” – emlékszik vissza.

Foster azt mondta, a nyereménye egy részét a kórházi számlái kifizetésére fordítja. „Van biztosításom, de azért jól jön a pénz” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top