Életmód

Éhes macskájuknak köszönhetően lettek milliomosok

Egy angol pár szerint kedvencüknek köszönhetik hatalmas nyereményüket.

Andrew and Paula Hancock elfeledkeztek macskájuk vacsorájáról, így a férj visszament a helyi benzinkútra a négylábú kedvenc csirkés eledeléért. Andrew megtankolt, és még egy 5 fontos (körülbelül 2300 forint) kaparós sorsjegyet is vett. Fizetéskor vette észre, hogy végül nem vett macskatápot, viszont úgy döntött, mielőtt visszamegy a boltba, még lekaparja a sorsjegyet a kocsiban.

A 46 éves férfi nem hitt a szemének, újra és újra meg kellett néznie, hogy jól látja-e, hogy a kezében egy 1 millió fontos (350 millió forintos) nyereményt érő sorsjegyet tart.

Andrew, aki már egyébként kétszer is nyert 100 fontot (átszámítva mintegy 35 ezer forintot) ugyanezzel a típusú sorsjeggyel, egyenesen hazavezetett – a macska vacsorája nélkül –, hogy elújságolja a nagy hírt.

Felesége és 12 éves fia alig tudta felfogni, hogy micsoda szerencse érte őket. A nyereményből jelzáloghitelét fizetik vissza, illetve terveik között szerepel egy új ház építése, utazás a tokiói olimpiára, ezt követően pedig egy öthetes ausztráliai vakáció.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top