Egészség

Zente és Levente után egy újabb beteg kisfiúnak indult gyűjtés, a csecsemő Noel családja is segítséget kér

Újabb SMA-beteg kisfiú kezelésére gyűjtenek, ezúttal egy Romániában élő magyar család.

Romániában, egy Bihar megyei kis településen él családjával a pár hónapos Noel, aki a kis Zentéhez és Leventéhez hasonlóan SMA-betegséggel küzd. A szülők pénzgyűjtésbe kezdtek kisbabájuk számára, abban bíznak, hogy újabb csoda történhet, s Zente és Levente után Noel is megkaphatja a drága kezelést.

A Romániában élő magyar család az ugyancsak ritka betegséggel élő, idén júliusban született kisfiuk közösségi oldalán kér segítséget. A szülők október 22-én szembesültek a diagnózissal: „Összetörtem, sírtam, és kétségbeestem! Mi lesz most??? Egyszerű család vagyunk, egy kis Bihar megyei településen élünk… nincs esély! Akkor még ezt gondoltam! DE közben Zente sorstársaként mégis úgy gondoltam akkor mi is harcosokká kell váljunk! Noel is lehet HŐS! (…) Valahol szerencsések is vagyunk, mert ez a betegség egy olyan időben talált meg minket, amikor már vannak kezelések, lehetőségek akár a végleges gyógyulásra. (…) Már történt két csoda… itt, nem is olyan messze tőlünk, őszintén szeretném, ha az én kis Noelem lenne az újabb csoda főszereplője! Zente és Levente esélyt kapott, most esélyt kérek Noelnek is” – olvasható az anyuka szívszorító posztjában.

(via)

Kiemelt kép: Kicsi Noel – SMA 1 / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top