Egészség

Pillanatokon múlt a vasúti átjáróba szorult taxis élete

Kis híján tragikus baleset történt vasárnap éjjel Vecsésen, amikor egy taxisofőr szorult be a vasúti átjáróba.

A taxisofőr vasárnap este hajtott fel a vecsési vasúti átjáró kavicságyára, ám az autója a peron és a vágány közé szorult. A sofőr mindent megpróbált, hogy az autója kiszabaduljon a csapdából, de előtte és mögötte másodperceken belül lecsukódott a sorompó, és érkezett a szerelvény. A nő az utolsó pillanatban feltépte az ajtót és kiugrott az autóból, amit az érkező vonat telibe kapott.

Fotó: Pixabay

Higgyék el, felér egy bátorságpróbával ezen a vasúti átjárón az átkelés. Pár hete ugyanitt robbant le egy másik autó. Utasai az utolsó pillanatig próbálták áttolni, mielőtt a gyorsvonat telibe kapta és eltolta egész a kanyarig” – nyilatkozta a Blikknek egy helyi lakos. A sofőrt foglalkoztató taxitársaság részéről is kommentálták a hírt: „Kollégánk nem sérült meg, de szörnyen megviselték a történtek, senkinek nem akar beszélni róla. Érthető, hiszen elveszítette az autóját, a munkáját. Most otthon pihen, próbálja újratervezni az életét.

Az ügyben közlekedés elleni bűncselekmény gyanújával nyomoznak a rendőrök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top