Egészség

Popeye-re fújta fel a bicepszét, majdnem belehalt

Az amatőr plasztikai beavatkozás ártalmas az egészségre.

Orvosai tanácsára megműtteti mindkét karját egy 23 éves orosz férfi, Kirill Teresin. Az ok: a ketrecharcosként sportoló férfi olyan izmokat szeretett volna magának, mint amilyen Popeye-nek, a matróznak is van, viszont az edzőteremben ilyen izmokat nem tudott volna növeszteni. Helyette egy vazelin jellegű zseléből három liternyit fecskendezett a karjába, otthon, amatőr körülmények között.

Teresin videókat is töltött fel magáról az internetre, az egyiket pedig Alana Mamajeva sebész is látta. Ő vette fel a kapcsolatot a férfival, és azt javasolta, sürgősen vonuljon be a kórházba, mert ha nem műtik meg a karját, félő, hogy előbb-utóbb amputálni kell mindkettőt.

A férfinak nem volt pénze a műtétre, egy internetes kampány keretében azonban összegyűjtötték neki a műtét árát. A Moszkvai Állami Kórház orvosa azt nyilatkozta, még csak az egyik karból távolította el a sérült izomszöveteket, de erre a másik kar esetében is szükség lesz, a befecskendezett zselé ugyanis súlyosan károsította a szöveteket.

Popeye, a tengerész (Forrás: King Features Syndicate)

(Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top