Egészség

Horror röntgenfelvételek: műszerfalra feltett lábbal érte a nőt az autóbaleset

A borzasztó sérülésről készült felvételeket tanulságképp osztották meg a neten, hogy senkinek ne jusson eszébe többé a műszerfalra feltett lábbal utazni az autóban.

A sokkoló, megtörtént esetről készült röntgenképeket egy walesi rendőr osztotta meg elrettentésül Twitter-oldalán. Vállaltam azzal a céllal, hogy hiába kényelmes, főleg egy hosszú, fárasztó út közben, akkor is gondoljunk arra, hogy életveszélyes feltenni a lábakat a műszerfalra.

Mi sem szívesen részletezzük, hogy mi történt a fiatal nővel, aki ilyen pozícióban ülve szenvedett autóbalesetet. A csípője egyik oldalon eltörött, miközben a másik oldala teljesen elmozdult a helyéről, de inkább beszéljenek helyettünk a képek. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy a sérült nő most milyen állapotban van, az esetről szintén beszámoló Daily Mail rejtélyesen úgy fogalmazott, hogy a baleset minden bizonnyal megváltoztatja az életét.

Kiemelt képünk illusztráció. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top