Egészség

Igazi “Stuart Little pillanatot” teremtett a bátor egér, aki a macska elé állt

Lehet, hogy egy igazi macska-egér barátság van születőben?

Stephan McDonald éppen főzött, mikor fura zajokra lett figyelmes a nappaliból. Mikor megnézte, mi történik, egy pici szőrgombócra lett figyelmes macskája, Kiara társaságában: egy egér nézett farkasszemet a cicával, aki nyugodt pózban konstatálta a rágcsáló jelenlétét.

Megelevenedett Stuart Little macskás jelenete.

Megelevenedett Stuart Little macskás jelenete. Forrás: Youtube

Hamarosan leesett neki, hogy a szőrgombóc egy kisegér, ami viszont még meglepőbb volt a számára, hogy úgy tűnt, ez ugyanaz az egér, akit az egyéves Kiara macska három héttel ezelőtt már egyszer haza hozott, de akkor sem bántotta.

Hogy megünnepeljék a kisállat bátorságát, Stuartnak keresztelték el a filmbeli karakter, Stuart Little kisegér után. „Egyáltalán nem tűnt úgy, mintha Stuart bajba jutott volna, sőt helytállt az óriási macska előtt, aki kölcsönös tiszteletet tanúsított iránta” – mondta el a férfi. Merthogy a macska csak nagyon finoman pofozgatta az egeret.

Végül Stuart visszaindult a kertbe, szerencsére nem lett a dologból cicaharc, vérremenő macska-egér játék. A család már várja, mikor látogatja meg őket ismét a kis rágcsáló.

(via)

Igazi macska-egér játszmák az nlc-én

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top