Egészség

Döbbenetes előtte-utána képek: 745 napja nem nyúlt droghoz, így néz ki most

Travis évekig ópiátfüggő volt; most megmutatta, hogyan változott a külseje a leszokásnak köszönhetően.
745 napja nem nyúlt szerekhez, így néz ki most

„Életem egyik legnehezebb feladata volt ez” – idézi a Bored Panda Travist, azt a fiatal amerikai srácot, aki most annak köszönhetően lett – kis túlzással – világhírű, hogy őszintén megmutatta, hogyan nézett ki a leszokása előtt, valamint most, hogy már több mint 745 napja nem nyúlt drogokhoz.

Ahogy az Travis Twitteren megosztott bejegyzéséből is kiderült, a fiatal srác hosszú éveken keresztül élt a legkülönbözőbb ópiátszármazékok és nyugtatók fogságában. A szerhasználat egy ponton túl ráadásul már nem csak a viselkedésén és a gondolkodásán, de a külsején is nyomot hagyott.

Kicsivel több mint két évvel ezelőtt aztán úgy döntött, visszaszerzi az irányítást az élete felett és kerül, amibe kerül, megszabadul a függőségétől. Travis egy bentlakásos rehabilitációs intézetbe vonult be önként, ahol elmondása szerint kicsivel több mint másfél évet töltött végül. „Nem mertem hamarabb kijönni onnan, amíg nem bíztam magamban eléggé, nem akartam kockáztatni” – mondta.

Travis előtte-utána képei egyébként azután kezdtek vírusszerűen terjedni, hogy azokat az egyik Reddit-felhasználó, bizonyos not-irene megosztotta a közösségi oldalon azzal a kísérőszöveggel, hogy „a srác, aki ennyire képes volt összeszedni magát, minden tiszteletet megérdemel”.

Valóban.

Olvass még többet a leszokásról az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top