Egészség

Egy bárban ünnepelték a karantén végét, a nő és 15 barátja koronavírusos lett

A floridai Erika Crispnek már elege volt a bezártságból, ezért nagy lelkesedéssel vetette bele magát az éjszakába, amikor véget ért a karantén megnyitottak a szórakozóhelyek. Komoly árat fizetett érte: koronavírusos lett.

A helyszín a Jacksonvilleben található Lynch’s Irish Pub volt, melynek a személyzetét is letesztelték, és kiderült, hogy heten közülük koronavírus-fertőzöttek voltak. Ms. Crisp nyolc nappal azután kezdte rosszul érezni magát, hogy meglátogatta a bárt a barátaival. Mivel ez nemcsak vele történt meg, a baráti társaságában gyorsan kiderítették, hogy az egyetlen közös pont bennük a bár meglátogatása volt – írta meg a ladbible.

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Amint a bár is értesült a fejleményekről, a vezetőség nagytakarítást és fertőtlenítést rendelt el, és mind a 49 alkalmazottat letesztelték koronavírusra, és így derült ki, hogy heten közülük fertőzöttek voltak. Az esetnek híre ment a környéken, és sok bár állította le a munkálatokat, hogy egy alapos tesztelés és takarítás után újra megnyithassák kapuikat a vendégek előtt. Az újbóli nyitás óta a Lynch’s-ben minden alkalmazott maszkot visel, megmérik a betérő vendégek testhőmérsékletét, és a bejáratnál kézfertőtlenítésre is van lehetőség. A tulajdonos már bánja, hogy korábban nem volt ennyire körültekintő a koronavírust illetően.

A koronavírus a karantén után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top