nlc.hu
Egészség

Bethesda Gyermekkórház receptkönyv

Így főzünk a Bethesda Gyermekkórházban

A Bethesda Gyermekkórház egy receptkönyvön keresztül mutatja be az elmúlt nehéz időszak hőseit, az egészségügyben dolgozókat,

Rendhagyó könyv rendhagyó bemutatójára került sor tegnap, a Semmelweis-nap kapcsán, a gyönyörűen felújított városligeti Millenium Házban: a Bethesda Gyermekkórház egy receptkönyvön keresztül mutatta be az elmúlt nehéz időszak hőseit, az egészségügyben dolgozókat.

Receptkönyvet adott ki a Bethesda Gyermekkórház

Fotó: Facebook / Bethesda Gyermekkórház / Kovács Lóránt és a gastro.hu

Rendhagyó a könyv azért, mert egy gyermekkórházban dolgozók munkájának kevésbé ismert és magánéletének egyáltalán nem ismert részleteibe enged betekintést, a kórházi személyzet kedvenc receptjeinek és a hozzájuk kapcsolódó élettörténeteinek megosztásával. És közben megtudhatjuk azt is, ők hogyan élték meg a karantént. 

A mi Semmelweis napi ajándékunk minden érdeklődőnek, aki szeretné megismerni az egészségügyben dolgozók emberi arcát❤...

Közzétette: Bethesda Gyermekkórház – 2020. július 1., szerda

Rendhagyó könyv azért is, mert a benne szereplő 39 receptből harmincat én írtam, vagyis jegyeztem le a karantén alatt telefonon beszélgetve a rendkívül elfoglalt, mégis készséges és kedves dolgozókkal. Az utólagos szerkesztői és a könyvet igazán élővé és fantasztikusan látványossá tevő fotósmunkában nem vettem részt, de így is teljes mértékben a magaménak is érzem, nagyon büszke vagyok rá és örömmel lapozgatom, próbálgatom a recepteket. Remélem azok is így lesznek vele, akik kezébe kerül majd.

Ha további részletekre vagy kíváncsi, kattints tovább Így írok én oldalára!

A könyv megvásárolható a Bethesda Gyermekkórház támogatására ITT

Hasonló témájú cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top