Aktuális

Csodaszép gyerekkönyvet írtak kómában fekvő lányukról

A szülők ezzel a verseskötettel szeretné továbbadni tinédzser lányuk emlékeit és szeretetét. A eladásokból származó bevétel 25 százalékát a Bethesda Gyermekkórháznak ajánlották fel.

Gyönyörű verseskötetet írtak két éve kómában fekvő tinédzser lányukról, Balkovics Sáráról a szülei – írja a Blikk. Balkovics Sándor és Balkovics Márta gyerekeknek szánja a könyvet.

„Sanyi először egy kisregényt írt, amelynek láttán anyukám húga felvetette: miért nem készül egy verseskötet. Több se kellett: a versek pár nap alatt megszülettek, én pedig rajzot készítettem hozzájuk” – mondta a lapnak az édesanya.

Fotó: Facebook / Sári gyógyulásáért

Sári két évvel ezelőtt diákmunkából tartott hazafelé, amikor a zebrán elgázolta egy autós. Azóta tíz agyműtéten esett át; az egykor vidám, mindig mosolygós lány a baleset óta magatehetetlenül, éber kómában fekszik az ágyában.

Szülei ennek ellenére azt mondják, érzik a szeretetét, ebből merítettek erőt a november 7-én megjelent könyvhöz is.

„A versek a kicsik gondolatait, érzéseit tükrözik. Így adjuk tovább másoknak Sári emlékeit, szeretetét, amelyet a mai napig kapunk tőle” – mondta Márta.

A könyvet már több helyen meg lehet vásárolni, a bevétel 25 százalékát a Bethesda Gyermekkórháznak ajánlották fel a szülők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top