nlc.hu
Egészség

Bolti trükk a koronavírus ellen

Filléres trükkel védekezhetsz a koronavírus ellen a boltokban

Ha nincs nálad se kesztyű, se fertőtlenítő kendő, ezzel a kreatív ötlettel elkerülheted, hogy meg kelljen fognod a bevásárlókocsit.
Bevásárlókocsi

A koronavírus miatt a boltokban továbbra is kötelező a maszk viselése, az óvatosabbak kesztyűt is húznak, vagy precízen letörölgetik a bevásárlókocsi fogantyúját fertőtlenítő kendővel. De mit tegyünk, ha nincs nálunk se kesztyű, se törlőkendő? Egy amerikai nő most erre mutatott egy filléres trükköt.

Már több mint 2,6 milliószor látták a TikTokon azt a videót, amelyben megmutatja a nő a pofonegyszerű módszerét. Egy dollárért vett egy vízi játéknak árult szivacsrudat, az egyik oldalán hosszában végigvágta, majd érintés nélkül feltette a bevásárlókocsi fogantyújára.

A megoldással nem kell összefogdosnia a bevásárlókocsit, amikor pedig végzett a boltban, fertőtlenítette a szivacsot. A kommentelők imádták az egyszerű trükköt, zseniálisnak, kreatívnak és innovatívnak nevezték.

(Yahoo)

Még több kreatív megoldás a koronavírus ellen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top