Ereklyét csókolgattak és maszkot sem viseltek egy temesvári templomban, miközben az egészségért imádkoztak

T.CS. | 2020. Szeptember 16.
Úgy tűnik, Temesváron sokan azt gondolják, hogy az egészségért semmit nem kell tenni, elég imádkozni érte. Vészjósló tömegjelenetekről számolt be ugyanis a média egy misén, ahol a tömeg körbecsókolgatott egy ereklyét.

Mi az egyik leghatásosabb módszer a koronavírus elterjesztésére? Gyűjts össze nagy tömeget, ahol senki nem tartja be a távolságtartás szabályait, csak néhányan viselnek maszkot, és a maszkviselők közül is sokan rosszul, ráadásul minél több ember csókolgasson végig egy szent ereklyét. Ezt a receptet most kiválóan valósították meg Temesváron, ahol most az volt a nagy esemény, hogy Partosi Új Szent József ereklyéjét érinthették, illetve csókolhatták meg a hívők egy mise keretébenírta meg Krónika Online.

Mise ereklyecsókolgatással

A főpapokat és az ereklyét is végigcsókolgató hívők szerint Isten hatalma nagyobb a vírusénál, ezért bátran csókolgathatják az ereklyét sorra egymás után. A tudósítás szerint a papok és a csendőrök figyelmeztették a tömeget a megelőzés fontosságára, de a szavaik nagyrészt süket fülekre találtak.

A legfrissebb hírek a koronavírus járványról az nlc-n:

Exit mobile version