nlc.hu
Egészség

Barack és Michelle Obama a legjobban csodált férfi és nő

Barack és Michelle Obamát csodálják a legjobban a világon

Michelle Obama egykori first lady korábban is a legjobban csodált nőnek számított, idén a férje, Barack Obama volt amerikai elnök is az élen végzett a férfiak rangsorában.

Barack és Michelle Obama lett a legjobban csodált férfi és nő a világon a YouGov adatelemzéssel foglalkozó cég idei szavazásán, amelyre 42 országból több mint 45 ezer voks érkezett.

Barack Obama egykori amerikai elnök ezzel megelőzte Bill Gatest, aki a lista 2014-es elindulása óta zsinórban a rangsor élén végzett. A harmadik helyre Hszi Csin-ping kínai elnök került, aki korábban már többször volt bronzérmes.

A legjobban csodált nő a világon ebben az évben is Michelle Obama egykori first lady lett. Angelina Jolie kapta a második legtöbb szavazatot, ezzel letaszította a dobogóról Oprah Winfrey-t, aki a negyedik helyen végzett. A harmadik leginkább csodált nő II. Erzsébet királynő lett idén.

Itt a teljes lista:

A világ leginkább csodált emberei

Idén Barack Obama is felzárkózott felesége, Michelle Obama mellé a legjobban csodált emberek rangsorában (Forrás: YouGov)

(Kiemelt kép: Scott Olson/Getty Images/AFP)

Még több sikeres nő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top