Trend

Michelle Obamát csodálják a legjobban a világban

Világszerte a volt amerikai first ladyt, Michelle Obamát csodálják a legtöbben – derült ki egy friss közvélemény-kutatásból.

A YouGov.com 41 országban 42 ezer ember bevonásával készítette a felmérést, amely alapján összeállt a „világszerte a legjobban csodált nők” listája.

A felmérés alapján Michelle Obama áll az első helyen, őt az amerikai médiamogul, Oprah Winfrey követi, a harmadik helyre pedig az Oscar-díjas filmcsillag, Angelina Jolie került. A listán II. Erzsébet brit királynő lett a negyedik.

Michelle Obama már több mint két éve nem first lady, ennek ellenére népszerűsége töretlen (Fotó: Getty Images)

A korábbi amerikai külügyminiszter, Hillary Clinton a 8., a popdíva Madonna a 11., Ellen DeGeneres tévés személyiség pedig a 15. lett. A jelenlegi first lady, Melania Trump a 19. a rangsorban, amelyet 20 híresség alkot.

A világon a legjobban csodált férfiak listáján Bill Gates milliárdos filantróp az első, a volt amerikai elnök, Barack Obama pedig a második. Őt az akciósztár Jackie Chan követi.

A YouGov.com egy másik listáján, amelyen az Egyesült Államokban legjobban csodált férfiak szerepelnek, az első helyen Barack Obama áll, a második pedig Donald Trump.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top