Sztárok

Sasha Obama lélegzetelállító ruhában ment a szalagavatójára

Barack Obama kisebbik lányáról édesanyja, Michelle és nővére, Malia társaságában készültek elbűvölő fotók. Na de ki az a fiú mellette?

Miközben a jövő hónapban már érettségizik, a 44. amerikai elnök kisebbik lánya, Sasha Obama pénteken szalagavató bálra ment, méghozzá az egyik évfolyamtársa, Chris Milton társaságában. A párról a bál előtt szuper cuki képek is készültek: a Facebookon megosztott képeken jól látszik, hogy az alkalomra Sasha egy klasszikus fekete alkalmi ruhát választott, ahogy az is, hogy a bál előtti órákat édesanyja, Michelle és nővére, Malia társaságában töltötte.

Sasha Obama egyébként – csakúgy, mint nővére – az érettségi után kihagy majd egy évet, és csak 2021-ben folytatja tanulmányait. A Daily Mail című brit bulvárlap úgy tudja, Sasha a Michigan Egyetemen tanul tovább, ami meglepő, mert a korábbi elnök lányának a Yale-en is biztos helye lett volna.

A tudósítás egyébként idézi Michelle Obama életrajzi könyvét, az Így lettem-et, amelyben az egykori first lady őszintén mesélt arról, hogyan élte meg nagyobbik lánya, Malia szalagavatóját. Az idézetből kiderül, Michelle és Barack Obama megengedték lányuknak, hogy titkosszolgálati kísérők nélkül menjen bulizni. Arról nincs hír, hogy ugyanezt a gesztust megtették-e kisebbik lányuknak is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top