nlc.hu
Egészség

Az anyja összejött a férjével, amíg ő kómában volt

Amíg kómában feküdt a kórházban, az anyja összejött a férjével

Szappanoperákban is túlzás lenne egy ilyen, de valóban megtörtént: amíg a fiatal nő kómában feküdt a kórházban, a saját anyja összejött a férjével.
Megcsalás

A brazil Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo 25 éves volt, amikor 2013-ban összeházasodott a férjével, majd egy gyerekük is született. Négy évvel az esküvő után, 2017-ben a nő átesett egy bariátriai műtéten, amellyel nem a súlycsökkentés, hanem a hormonszintjének kordában tartása volt a cél.

A beavatkozás után a nő stroke-ot kapott, és kómába esett. 78 napig ápolták az intenzív osztályon, és miközben élet és halál között feküdt a kórházban kómában, a férje összejött és lelépett Kamylla anyjával.

Mindezt Kamylla csak azután tudta meg, hogy négy hónap után hazaengedték a kórházból.Ott állt dühösen és csalódottan, hogy a saját anyja összejött a férjével. „Esküszöm, nem tudom többé az anyámnak nevezni azt a nőt!” – mondta a felkavaró eset után, amit élete legfájdalmasabb élményének nevezett.

Kamylla elárulta, hogy sosem volt jó kapcsolata az anyjával, talán a 20 év korkülönbség miatt. 13-14 éves lehetett, amikor észrevette, hogy az anyja rivalizálni kezdett vele, például azt bizonygatta, hogy ugyanazok a ruhák neki jobban állnak, vagy finomabb a főztje.

Az anyját azonban úgy tűnik, nem igazán viselte meg, hogy a tulajdon lánya férjével szűrte össze a levet, sőt össze is házasodtak. Azt mondja, nagyon boldog az egykori vejével.

(Yahoo)

Még több olvasnivaló a megcsalásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top