Egészség

Nézni is szörnyű, hogy mit csinált az autós, miután kitette a gyerekeit Szentendrén

A reggeli csúcsforgalomban durva szabálysértések nélkül sem egyszerű az élet, de amit ez az autós tett Szentendrén, arra már tényleg nincsenek szavak.

A pár napja egy szentendrei reggelen készült videóban egy autóst látunk, aki kiteszi a gyerekeit az út szélén, és eddig még minden rendben is van. Csakhogy a gyerekek kiszállása után emberünk beletapos a Renault-ja gázpedáljába, és még az sem érdekli, hogy a lámpa láthatóan pirosat mutat. Egyedül a többi autós figyelmességének köszönhette, hogy a húzásából nem lett nagyobb baleset – írja a Bpiautosok.

A pirosba vígan belehajtó Renault-tulajdonos azonban valószínűleg nem szándékosan tette, amit tett, hiszen ez ahhoz túlságosan öngyilkos manővernek tűnik. Sokkal sanszosabb, hogy a reggeli stresszben fejben nem az útra fókuszált, és észre sem vette, hogy a lámpa pirosan világít előtte. Persze a végeredmény szempontjából ez mindegy: figyelmetlenségével akár halálos balesetet is okozhatott volna. Szerencse, hogy nem így történt.

Ezután a videó után jól fog esni pár cuki állatos cikk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top