nlc.hu
Egészség

Majka megijedt, hogy elviheti a vírus

Ijesztő vallomás Majkától: Már láttam magam a tepsiben

A rapper a kórházból jelentkezett be. Azon túl, hogy jobban van, még rengeteg dologról beszélt, és a gyerekeitől kapott üzenetet is megmutatta követőinek.

Ismét bejelentkezett a kórházból Majka. A rapper-tévésről pénteken derült ki, hogy elkapta a koronavírus-fertőzést, és hétfőn került kórházba. Azóta rendre beszámol az állapotáról, élő bejelentkezései a YouTube csatornáján láthatók esténként. Követői a bejelentkezéskor megjegyezték, hogy jobban néz ki, mint tegnap, a pozitív változás egyértelműen szembetűnő. Hangja rekedt, ezt azzal magyarázza, hogy “tolnom kell ezt az oxigénes cuccot”. Elmondja, hogy ez arra kell, hogy ha az embernek a tüdeje ramaty állapotban van, akkor ezzel segítenek rá. 

Majka megmutatja a kórtermet is, ahol fekszik, illetve a gépet, ami a szívritmusát figyeli. Mesélt arról is, hogy mennyire megijedt, amikor az orvosok azt mondták neki hétfőn, hogy már ne menjen haza a kórházból. “Már láttam magam a tepsiben” – jegyzi meg, majd hozzáteszi, hogy a kórházi osztály, ahol fekszik, tulajdonképpen megtelt, hogy a folyosón csak covidbetegeket lát. 

Szóba kerül még Müller Cecília, illetve beszél a “Gődény féle f.szságokról”, válaszol rajongói kérdésekre, és megmutatja azt is, hogy milyen megható és egyben vicces üzenetet kapott a gyerekeitől. 

Majka a gyerekeitől kapott levelet mutatja a kórházban

Kép: Majka YouTube

Majkának (és persze minden kórházban ápolt vagy otthon fekvő covidbetegeknek) jobbulást kívánunk. Íme a teljes videó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top