nlc.hu
Sztárok

Majka kórházba került

Kórházba került Majka, párja is elkapta a koronavírust

Szteroidot kap, Dundika sem úszta meg a koronavírust.

Kórházból posztolt videót a koronavírussal küzdő Majka. A rapperről pénteken írtuk meg, hogy elkapta a vírust, és hogy állapotáról napról napra beszámol a YouTube-csatornáján egy-egy új videóban.

Azt mondta, úgy véli, hogy valószínűleg múlt hétfőn, sportolás közben kapta el négy másik emberrel együtt a koronavírust, akik szintén lázasak azóta. Fél tőle, hogy rosszabbodik az állapota. „Vállalhatóan szarul vagyok, reméljük nem lesz rosszabb, 38 fokos lázam van” – mondta pénteken, és hozzátette, hogy dokumentálni fogja tapasztalatait a vírussal kapcsolatban, minden nap készíteni fog egy nagyjából fél órás videót arról, hogy érzi magát éppen.

Most viszont a kórházból jelentkezett be, a videóban elmondta, hogy Dundika is elkapta a vírust, őt pedig bent marasztalták. “Vannak ilyen kisebb fajta elváltozások a tüdőn, pici gyulladás, és a biztonság kedvéért most azt mondták, bent kéne maradjak egy-két napot, hogy kapjak egy pici szteroidot.”

A teljes beszámolóját itt nézhetitek meg:

(Kiemelt kép: Youtube)

Szerdától szigorítások Magyarországon: 

Kórházba került Majka

Kórházba került Majka (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top