nlc.hu
Sztárok

Hermetikusan elzárták a családtól Majkát

A koronavírusos Majkát szinte hermetikusan elzárták a családjától, felesége mégis attól tart, megfertőződhetnek

Eddig jobbára Majka YouTube-posztjaiból tájékozódtunk a rapper/műsorvezető állapotáról, de most a felesége, Majoros Hajnalka is beszámolt arról, hogyan éli meg a fertőzést a családjuk.

Pár napja már tudjuk, hogy Majka is elkapta a koronavírust: állapotáról napról napra beszámol a YouTube-csatornáján egy-egy új videóban. Most azonban nem ő, hanem a felesége, Hajnalka ragadta meg az alkalmat, hogy elmesélje, családként hogyan élik át ezt a súlyos időszakot, csakhogy ő nem videózott, hanem egy Facebook-posztban fejtette ki a gondolatait – szúrta ki a Blikk.

Azt hiszem nem kell bemutatni, milyen az igazi férfibetegség. “Te, Anya, az éjjel tüsszentettem egyet, szerintem beteg...

Közzétette: Majoros Hajnalka Dundika – 2020. november 8., vasárnap

Dundika szerint az egész tipikus férfibetegségként kezdődött: a 37 fokos hőemelkedés eleinte nem tűnt túl komolynak, mégis úgy látták, hogy a tomboló pandémia miatt nem árt az óvatosság, ezért úgy döntöttek, kérnek egy Covid-tesztet. A félelmük beigazolódott, a teszt pozitív lett.

Nyilván a helyén kell kezelni a betegséget, s ha már elkapta, akkor minél hamarabb túl kell rajta esnie, ebben minden segítséget megadok, s tudva, hogy valószínűleg a gyerekek, és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk. Vigyázunk az egyetlen nagymamára, anyukámra, és akut asztmában szenvedő húgomra, hogy őket most a legnagyobb biztonságban tudjuk és reméljük a legjobbakat

 – zárta gondolatait.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top