nlc.hu
Sztárok

Majka a koronavírusról

Majkát azzal vádolják, hogy csak szimulálja a betegségét

Majkáról tegnap délután derült ki, hogy megfertőződött az új típusú koronavírussal. A rapper vállalta, hogy videósorozatban mutatja be a betegség lefolyását.

„Sajnos én is elkaptam ezt a rohadék vírust”mondta Majka tegnap délután a Facebook-oldalára töltött élő videóban. Hozzátette, úgy érzi az új típusú koronavírust hétfőn, sportolás közben kapta el, négy barátjával egyetemben. „Vállalhatóan szarul vagyok, reméljük, nem lesz rosszabb” – mondta a videója végén a rapper, aki vállalta, hogy az első tünetek jelentkezése után videósorozatban mutatja be a Covid-19 betegség lefolyását.

A sorozat első részében Majka elárulta, a koronavírusra jellemző íz- és szagvesztés egyelőre nem jelentkezett még nála: viszont lázas, szédül és fáj a feje. Beszélt arról is, hogy a lakásuk felső részében izolálta magát, hogy Hajni és a gyerekei még csak véletlenül se kaphassák el a vírust.

A videója alatti kommentekben a rappert többen megvádolták azzal, hogy csak szimulálja betegségét: Majka ezen nagyon felhúzta magát és ingerülten vágott vissza a kommentelőknek. „Ki adna pénzt ilyenért? Ki fizetne azért, hogy azt mondjam, beteg vagyok?” – tette fel a költői kérdést a rapper, aki azon túl, hogy kiállt a maszkviselés mellett, néhány gondolat erejéig kitért a nemrég bevezetett kijárási korlátozásra is.

Mint kiderült, a rapper nem híve a bezárkózásnak, szerinte a kijárási tilalom nem old meg semmit, pláne nem úgy, hogy közben focimeccseken 16 ezer ember ugrál.

A koronavírus-járvány második hulláma a celebeket se igen kíméli: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top