nlc.hu
Sztárok

Vasvári Vivien párja koronavírusos

Vasvári Vivien párja koronavírusos, tüdőgyulladással kezelik a kórházban

A luxusfeleség, Vasvári Vivien párja koronavírusos, súlyos állapotban ápolják a kórházban.
Vasvári Vivien és párja

Vasvári Vivien párja megfertőződött a koronavírussal, súlyos állapotban van, kétoldali tüdőgyulladással és számos felülfertőzéssel ápolják a Szent László kórházban – árulta el a közösségi oldalán a luxusfeleség.

Vasvári Vivien arról is írt, hogy azt hitte, rájuk nem veszélyes a koronavírus:

„Az élet mit sem ér egészség-szeretet-szerelem nélkül… Az élet megint megmutatta, hogy a pénz, a csillogás, a hatalom nem ér semmit sem, ha nincs egészség. Azt hittem, hogy ez az egész őrület, ami mindannyiunkat körbevesz nem annyira veszélyes ránk…, hiszen fiatalok, erősek vagyunk.

És amikor párjáról kiderült, hogy elkapta a fertőzést, akkor sem gondolta volna, hogy idáig fajul a helyzet.

„Szívem szerint, minden fájdalmat átvennék tőle, csak hogy ő jobban lehessen. De amit tehetek ebben a helyzetben az az, hogy támogatom lelkileg, itt vagyok és itt is leszek mindig, és le fogja győzni ezt a vírust is, mert neki itt a helye köztünk-mellettünk!”

– írta Vasvári Vivien, aki köszönetet mondott az orvosoknak és a nővéreknek.

A hamarosan induló Farm VIP celebje a bejegyzése végén mindenkit arra kért, hogy „vigyázzunk egymásra, mert nem tudhatjuk, melyik szerettünket dönti le ez a vírus”. Azt is ajánlja, hogy érdemes tesztet csináltatni, ő például két-három naponta jár szűrésre, de szerencsére negatív.

(Kiemelt kép: Instagram/Vasvári Vivien)

Még több híresség, akik elkapták a koronavírust:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top