nlc.hu
Egészség

Adománygyűjtés az életmentő férfi esküvőjére

Milliókat gyűjtöttek a hős férfi esküvőjére, mert megmentette a 10 éves kislány életét

Egy ismeretlen férfi megmentette a 10 éves kislányt a vízbefulladástól, a gyerek és a családja adománygyűjtést indított.
Esküvő

Kevin Cozzi és menyasszonya, Maria Buenrostro már több mint 60 ezer dollár adományt kaptak az esküvőjükre és közös életükre totál ismeretlenektől. Mindez a 10 éves Haylee Whitingnek köszönhető, annak a kislánynak, akinek Cozzi megmentette az életét Kalifornia partjainál augusztusban.

Haylee két fiatalabb testvérével és édesanyjával rokonokat látogattak Montereyben, és kimentek a tengerpartra is. Haylee a vízben játszott, amikor egy hullám elragadta. Édesanyja, Samantha Whiting azonnal bement, hogy megmentse, de őt is a víz alá kényszerítették a hullámok.

Az egykor versenyszerűen úszó Kevin Cozzi meghallotta a sikoltozást, és kemény küzdelem árán megmentette a kislányt a fulladástól, a gyerek édesanyja pedig végül egyedül partra tudott vergődni. A 27 éves férfit eléggé megviselte a hősies tett, a vízimentők ápolták, így a kislány édesanyja csak annyit tudott meg róla, hogy Kevinnek hívják és a kaliforniai Merced városában él.

Később aztán felvették vele a kapcsolatot a Facebookon, többször beszélgettek, és kiderült, hogy az esküvőjüket szervezik a menyasszonyával, amit a koronavírus miatt elhalasztottak. Ezután találta ki a kislány és az édesanyja, hogy megpróbálnak pénzt szerezni az életmentőnek, hogy párjával megrendezhessék álmaik esküvőjét.

Mostanáig több mint 60 ezer dollár, átszámítva 18,3 millió forint gyűlt össze a GoFundMe-n indított adománygyűjtő kampányban. Ebből a pénzből nemcsak az esküvőre és a lagzi jön ki, hanem egy csodálatos nászút is, és valamennyi egy házvásárlásra is jut belőle.

Kevin Cozzi még mindig nem ocsúdott fel abból, hogy a kislány családja megkereste, és indítottak neki egy adománygyűjtést. Bár az esküvő dátumát még nem tudják, az biztos, hogy Whitingéket meghívják.

(GMA)

Még több életmentő tett az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top