nlc.hu
Egészség

Egy 24 éves koronavírusos férfi is elhunyt

Koronavírus: egy 24 éves férfi is elhunyt Magyarországon

Rajta kívül egy 39 éves nő, és több negyvenes éveiben járó koronavírusos beteg halt meg a legutóbbi adatok szerint.
Koronavírusos beteg a lélegeztetőgépen

Vasárnap reggeli adatok szerint újabb 6697 embernél azonosították a koronavírust, ezzel a járvány kezdete óta több mint negyedmillió ember kapta el a betegséget Magyarországon.

Elhunyt 162 beteg, így az elhunytak száma 5868-ra emelkedett. A hivatalos statisztikákból kiderül, hogy egy 24 éves férfi is életét vesztette a vírus miatt, a Koronavirus.gov.hu-n közzétett információk szerint a fiatalember gyermekkori autizmusban, mentális retardációban szenvedett.

Meghalt egy 39 éves nő is, nála súlyos mentális retardációt és epilepsziát neveztek meg alapbetegségként. De több negyvenes éveiben járó koronavírusos beteg is elhunyt a legutóbbi adatok szerint.

Egy 42 éves férfi áldozatnál magas vérnyomást, cukorbetegséget, elhízást, porckorongsérvet tüntettek fel a betegségeknél; egy 44 éves nőnek pedig asztmája, magas vérnyomása, cukorbetegsége, epepanasza volt, valamint kóros elhízással küzdött. Rajtuk kívül további négy elhunyt volt 50 év alatti a vasárnapi járványügyi adatok szerint.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: MTI/kormany.hu/Árvai Károly)

A koronavírus áldozatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top