nlc.hu
Egészség

110 évesen kigyógyult a koronavírusból

A napokban lett 110 éves az asszony, aki novemberben elkapta a koronavírust

Hilda 94 évesen még vezetett, 103 évesen sétált, 105 évesen horgolt, 110 évesen pedig legyőzte a koronavírust.

Hilda Brown január 20-án töltötte be 110. életévét, ami már önmagában is csodálatraméltó. Az meg még inkább, hogy novemberben átesett a koronavírus-fertőzésen…

110 évesen gyógyult fel a koronavírusból

Hilda születésnapja. Fotó: Tallwoods Care Center

Howe családját novemberben értesítették arról, hogy a koronavírus-tesztje pozitív lett. Akkor még nem voltak tünetei. Később aztán oxigénszintje csökkenni kezdett. Körülbelül egy hónapig kiegészítő oxigént kapott, és az étvágya is elment, de szerencsére mára tünetmentes.

A családtagok biztonsági okokból az otthon ablakán keresztül beszélgettek a nővel, aki mindig éber volt és beszélt, megosztotta szokásos történeteit.

Hilda, aki 1911. január 20-án született Kanadában, 93 éves koráig vezetett, 103 éves koráig járt, 105 évesen még horgolt. Egyéves volt, amikor a Titanic elsüllyedt, átélte a spanyolnáthát. Az 1930-as években New Jersey-be költözött, ahol négy évtizedig pincérként dolgozott, mielőtt ’80-ban nyugdíjba vonult volna. Tíz testvére közül mára egyedül ő él. Nemrég kapta meg a koronavírus második oltását, hogy élete végéig ellenálló lehessen.

Tallwoods Care Center & Staff would like to wish a very special Happy Birthday! To Miss Hilda Brown From the Maple Unit Today she is turning 110 Years Old! Happy Birthday Hilda ❤️🎈

Közzétette: Tallwoods Care Center – 2021. január 20., szerda

 

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top