nlc.hu
Egészség

Összeesett a vizsgán egy diák

Vizsga közben esett össze egy 34 éves nő, tanára és diáktársai mentették meg az életét

Minden előzetes panasz nélkül történt meg a nagy baj.
Kopogással jelezte a gégekanüllel élő férfi, hova menjenek ki érte a mentők

Minden előzetes panasz nélkül fordult le a székről vizsga közben az a 34 éves hallgató, akihez egy budai főiskolára kérték a mentők segítségét – írja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A diákok és a tanár is a vizsgát hátrahagyva azonnal a segítségére siettek, és a mentésirányító utasítása alapján megvizsgálták, észlelték, hogy nem lélegzik, ezért kezdték az újraélesztését.

TANÁRA ÉS DIÁKTÁRSAI MENTETTÉK MEG EGY HALLGATÓ ÉLETÉT❗️🚑🇭🇺❤️ Minden előzetes panasz nélkül fordult le a székről vizsga...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. február 1., hétfő

Amíg valaki a közelben levő defibrillátorért szaladt, mások egymást váltva végezték az életmentő mellkasi nyomásokat. A perceken belül kiérkező mentőegységek hamar átvették és több mint egy órán keresztül küzdöttek a fiatal hallgató életéért, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően sikerre is vezetett. A fiatal nőt végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

(via)

(Kiemelt kép: OMSZ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top