nlc.hu
Egészség
Az autók között sétált a sofőr az M0-son a baleset után

Sokkoló dolgot rögzített a kamera az M0-son történt autóbaleset után

Eltűnt a sofőr a baleset után az M0-s autóúton, mert átmászott a szalagkorláton, és a száguldó autók mellett sétált.
Baleset az M0-son

Tanulságos felvételt tett közzé a Magyar Közút egy autóbalesetről, amely az M0-s autóúton, Maglód térségében február 12-én, pénteken hajnali 1 óra előtt nem sokkal történt. 

A Magyar Közút kamerája rögzítette, ahogy a jármű a szalagkorlátnak csapódik, majd a felvételeken az is látszik, hogy a baleset után az autó női sofőrje szerencsére épségben kiszáll az oldalára borult autóból.

Ami viszont ezután történik, az a sokat látott közutas szakembereket is meglepte: a nő átmászik a középső elválasztósáv szalagkorlátjain az autóút másik pályaoldalára.

A közút kamerái azt is felvették, ahogy autósok megállnak a járműnél és sérülteket keresnek, de nem véletlenül nem találták meg a hölgyet, mivel ő már a másik oldalon a belső sávban sétált tovább éjszaka, teljesen kivilágítatlanul.

A nőt végül kamionosok vették fel és szállították vissza a baleset helyszínére, ahol eközben a rendőrök, mentők és a Magyar Közút szakemberei biztosították a helyszínt. Kiderült, hogy a sofőr ittasan vezetett.

Az elképesztő és egyben szerencsés kimenetelű eset kapcsán arra kéri a közútkezelő az autósokat, ha bármilyen oknál fogva balesetet szenvednének, akár országos, akár helyi utakon, amint tehetik, azonnal hívják a 112-es segélyhívó számot. Ha van rá idejük, kapcsolják be legalább a jármű vészvillogóját, hogy éjszaka is észrevegye a többi autós a balesetet szenvedett kocsit. Viszont semmiképpen se próbálják meg elhagyni a helyszínt, gyorsforgalmi utaknál pedig az adott pályaoldalon a szalagkorláton túli területen várják meg a segítséget.

Életveszélyes manőverek az utakon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top