nlc.hu
Egészség

Ferobbant eszköz a nembejelentő bulin

Füstölő szerkezetet tervezett gyermeke nembejelentő bulijára, felrobbant, megölte az apát

Füsttel akarták elárulni gyermekük nevét, borzalmas vége lett.
Gender reveal party

Jobb híján babaváró bulinak fordítjuk a gender reveal partyt; valójában ezek azok a rendezvények, ahol a büszke (leendő) szülők bejelentik születendő gyermekük nemét. Nem akárhogy: a lassan hagyománnyá váló szertartás szerint füstöt eregető szerkezetekkel közlik a nemet, ha kék, fiú lesz, ha rózsaszín, akkor (meglepetés!) lány. Ezek a babaváró bulik néha tragédiába torkollnak.

Most például a 28 éves Christopher Peknyt ölte meg saját szerkezete, öccsét pedig megsebesítette, amikor felrobbant a babaváró bulijukon – írja a Buzzfeed News. Pontosan nem tudni, csak ennyit közöltek a New York állambeli férfiről a hatóságok. A rendőrök és a bombaszakértők is átvizsgálták a helyszínt, maradt-e bármi veszélyes a robbanás után. Egyelőre nem emelnek vádat.

Tavaly szeptemberben egy tűzoltó vesztette életét, miközben a hatalmasra nőtt erdőtüzet próbálták megfékezni Kaliforniában. Több száz embert kellett kitelepíteni. A tüzet egy hasonló eszköz indította el.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top