nlc.hu
Egészség

Alapbetegségek és a koronavírus

Három alapbetegséggel is lenyomta a koronavírust a szegedi tévériporter

Szekszárdi Miklós azt tanácsolja, hogy mindenki oltassa be magát a koronavírus elleni vakcinával, aki elkerülné a súlyos szövődményeket.

Kigyógyult a koronavírusból Szekszárdi Miklós, volt egészségügyi újságíró, szerkesztő és televíziós riporter. A férfi sclerosis multiplexszel, koszorúér-szűkülettel és magas vérnyomással élt, mindezeken felül pedig elkapta a koronavírust.

A Pfizer koronavírus-vakcina

Koronavírus elleni oltás (Fotó: MTI)

 

A Délmagyarországnak nyilatkozó tévés azt gondolta, felkészülhet a halálra, ám 9-10 nap kórházi kezelés után sikerült legyőznie a koronavírust.  

Ez­­alatt olyan mély depresszióba süllyedtem, hogy azt mondtam, jobb lenne meghalni. Persze ma már ez nem így van. Ezért is üzenem azoknak, akik tagadják a vírust, hogy ne akarják megtudni, milyen a létezése.

Azt is elmondta, hogy a betegség miatt szövődmények is kialakultak, a megszokott étrendjéhez sem tudott még visszatérni. Szekszárdi Miklós épp ezért mindenkinek azt javasolja, hogy oltassa be magát és tartsuk be a járványügyi szabályokat.

Még több a koronavírusról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top