nlc.hu
Egészség

Maszkviselésről sokkoló hirdetés

Nem akarsz maszkot hordani? Meggondolod magad, ha ezeket a képsorokat megnézed!

Megrázó képpárosításokkal ösztökél maszkhordásra egy kórház. Nálad kiveri a biztosítékot vagy egyetértesz?

Merész hirdetést talált ki a St. Luke’s Medical Center. A nemrég közzétett képsoraik a maszkhordásra ösztökélik az embereket, de nem akárhogy.

Maszkviselésre buzdít a sokkoló reklám

„Nem kapok levegőt. Én se…” (Fotó: St. Luke’s Medical Center)

A maszkhordás miatt nyavalyogsz? Nem akarod, hogy valami eltakarja az arcod? Még mindig jobb, mintha a lepedőt húznák rád – körülbelül ez az üzenete az orvosi centrum hirdetésének.

Az ötletet valószínű az szülhette, hogy az elmúlt időben sokan panaszkodtak arról, hogy a koronavírus miatti kötelező maszkviselés következtében nem kapnak levegőt, nem ismerik fel a másik embert, a karantén miatti bezártság miatt pedig magányosnak érzik magukat. Még Győrfi Pál is tett egy próbát, és a maszkviselés kapcsán egy kísérletnek is alávetette magát, hogy kiderüljön, lehet-e levegőt kapni a maszkban, és persze kiderült: a gépekkel mért adatok bizonyítják, hogy az egyszer használatos sebészi maszk viselése egyáltalán nem csökkenti az oxigénellátás szintjét.

Stay at home and minimize your exposure to the virus. A safety reminder from St. Luke's Medical Center #StLukesPH #SafeatSLMC

Közzétette: St. Luke's Medical Center – 2021. március 26., péntek

Persze mindenkinek a saját nyűgje a legnagyobb, de lássuk be, vannak ennél azért nagyobb problémák. Panaszkodunk, hogy nem kapunk levegőt a maszkban, miközben az intenzív osztályokon egyre többen kerülnek lélegeztetőgépre, valóban a levegőért harcolva.

Te egyetértesz a sokkoló reklámmal?

Sokkoló adatok itthonról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top