nlc.hu
Egészség

Hagyta meghalni a gödörbe esett férfit

Keresi a rendőrség a fiatalt, aki megnézte és lefotózta, majd hagyta meghalni a gödörbe esett férfit

Egy fiatal segítségnyújtás helyett lefotózta a gödörbe esett embert, aki másnapra meghalt.
Nem segített a gödörbe esett férfinek

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság, mert tavaly novemberben egy fiatal nem segített egy gödörbe esett férfinak, aki másnapra meghalt. 

A Police.hu cikke szerint egy férfi eddig még ismeretlen körülmények között 2020. november 6-án 20 óra 9 perc körüli időben, a XXII. kerületi Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél fejjel előre beleesett egy útmenti gödörbe.

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, bár észrevette a gödörben lévő embert, ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta és továbbsétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, amely alapján a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, vagy bármilyen információval rendelkeznek az esetről.

Bejelentéseiket a nap 24 órájában megtehetik a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve hívhatják a 112-es segélyhívó számot, de személyesen is tehetnek bejelentést bármelyik rendőrkapitányságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top