nlc.hu
Egészség

Csepregi Éva vérhígítót szedett

Csepregi Éva sokáig nyögte a koronavírus szövődményeit

A 67 éves énekesnő még novemberben fertőződött meg, de azóta bőven felépült, sőt: beszámolt róla, hogy már próbál, és hamarosan koncertezik is a Neoton.

A Bors cikke szerint Csepregi Éva enyhe tünetekkel átvészelte a betegséget, de a szövődményekkel meg kellett küzdenie. A Neoton énekesnője hónapokig vérhígítót szedett, és sokáig a szaglása sem jött vissza teljesen. Mostanra azonban teljesen jól érzi magát. „Végre engem is beoltottak – lelkendezett a Metropolnak, és hozzátette, hogy amint lehetett, regisztrált az oltásra. – A második oltást június elején kapom meg, de már az első után is jelentősen megkönnyebbültem, mert mindenképpen el szeretném kerülni, hogy újra elkapjam a betegséget. Örömmel látom, hogy az oltási kedv egyre csak növekszik a fiatalok és az idősek körében is. Megkaptam az oltási igazolványomat, így hétvégén el tudtam menni múzeumba, és a számomra egyik legfontosabb helyre, a Tihanyi Apátságba.” 

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Csepregi Éva azt is elmondta, hogy a Neoton tagjai is oltottak már, így végre együtt próbálhatnak, és készülnek egy május 30-i koncertre. 

Zenebiznisz itthon: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top