nlc.hu
Egészség

Hegyalja úti halálos baleset áldozatai

Két fiatal táncos volt a Hegyalja úti halálos baleset áldozata

Fényes karrier állt előttük.

Mint azt megírtuk, szombat hajnalban Budapesten,  a Hegyalja út 50. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két autó. A police.hu beszámolója szerint az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült. A Bors úgy tudja, a halálos baleset két áldozata ígéretes jövő előtt álló fiatal táncművész volt.

Két fiatal táncos volt a Hegyalja úti halálos baleset áldozatai

Két fiatal táncos volt a Hegyalja úti halálos baleset áldozatai (Fotó: OMSZ Facebook oldala)

A balesetben a két fiatal, Lala és Lili olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a perceken belül a helyszínre érkezett mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Lili gyermekkora óta táncolt. Legutóbb a Copacobana Show-ban szerepelt nagy sikerrel. Barátai azt is elárulták: Lili kifejezetten élvezte az életet. A szabadidejében szívesen autózott a barátaival, erről többször is posztolt videót a Facebook-profilján. Vidám lány volt, aki igyekezett pontosan úgy élni, mint a vele egykorú fiatalok. A szabadidejében örömmel járt bulizni a barátnőivel, elvégre annyira szeretett táncolni, hogy ha tehette, a munkán kívül is ezt tette – írja a lap.

A baleset másik áldozata, P. László ugyancsak kiváló táncos volt. Több versenyen együtt indult Lilivel. A fiatalokat a teljes hazai táncos közösség gyászolja.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top