nlc.hu
Egészség

Elcserélt kisbabák a szülészeten

Összecseréltek két kisbabát a hódmezővásárhelyi szülészeten

A szülők sem vették észre a bakit. A kisbabák azóta már a saját családjuknál vannak.
kisbaba

Véletlenül összecseréltek két kisbabát a napokban Hódmezővásárhelyen, a szülészeten – értesült a szeged365.hu.  A babacserét a szülők sem vették észre. Az egyik kisfiút véletlenül a nem igazi szülei vitték haza, és éppen akkor hívták őket a kórházból, hogy nem a saját gyereküket vitték el, amikor hazaérkeztek.

A kisbabák jól vannak, egészségesek, és már a saját családjuknál vannak.

Hazaértünk. Pont, amikor betoppantunk, ránk telefonált a kórház, hogy a fiunk, Dajka Zoltán Noel ott van bent, náluk. Érdekesnek találtuk, mert ugye mi már hazahoztunk egy gyereket. Mondták, hogy ellenőrizzük a baba csuklóján lévő karszalagot a gyermek születési adataival, amit megnéztünk, és tényleg rá volt írva egy másik név. Szikrázott a szemem, amikor megláttam” – mesélte a portálnak az apuka, aki a következőkkel indokolta, hogy miért nem tűnt fel, hogy nem az a baba az övék: “Ugyanúgy ott volt az orrán néhány pötty, mint a miénknek. Nagyon hasonlítottak“.

Az apuka elmondása szerint a kórházban azzal magyarázták a történteket, hogy hiba történt. “Azt mondták, érkezni fog majd egy bocsánatkérő levél a kórháztól” – tette hozzá.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top