nlc.hu
Egészség

Védettségi kártyája-malőr

Sajátja helyett egy ismeretlen férfi védettségi kártyáját postázták ki Eszternek

Most hiába várja a saját plasztikkártyáját, nem túl segítőkészek a hivatalos szervek.
védettségi igazolvány

Sándor Tamás védettségi igazolványa a Nagy-Britanniához tartozó Jersey szigetén élő Szendrői Eszternél kötött ki – írja a Blikk. Eszter a Kormányhivatalban benyújtotta az igazolásokat arról, hogy Angliában megkapta az oltást, majd visszautazott Angliába, az ígért határidőn belül pedig megérkezett a plasztikkártya Magyarországról, ám nem az ő nevével.

Amikor kibontottam, akkor derült ki, hogy Sándor Tamás nevére és adataival állították ki a kártyát. Hogy ki ő? Arról sajnos fogalmam sincs” – panaszolta a bulvárlapnak Eszter. A pórul járt hölgy most egyrészt amiatt aggódik, hogy karácsonykor hogyan utazhat ismét haza, hiszen az igazolvány nélkül ez jóval bonyolultabb, másrészt pedig amiatt, hogy vajon kinél lehet a személyes adatait tartalmazó védettségi kártya.

A hivatalos szervek nem túl segítőkészek: csupán annyit tanácsoltak Eszterrel, hogy javíttassa ki az adatokat az oltópontnál, ám Eszter adatai eddig is rendben voltak.

Kiemelt kép: illusztráció, Fotó: MTI / Varga György

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top