nlc.hu
Egészség

Nádai Anikó a plasztikai műtéte után

„Mintha egy új ember nézne a tükörbe” – Nádai Anikó így néz ki a plasztikai műtéte után

Nádai Anikó megmutatta, hogyan sikerült az orrműtéte.

Mint arról korábban már írtunk, Nádai Anikó úgy döntött, hogy kés alá fekszik és megműtteti az orrát. Gyerekkorában volt egy balesete, amikor valószínűleg eltört az orra, és vélhetően rosszul forrt össze, ami az évek során egyre jobban kezdte zavarni.

A plasztikai beavatkozásra több mint egy héttel ezelőtt került sor. A műsorvezető a műtét után már posztolt egy fotót, de akkor a kötésektől nem sok minden látszott az orrából.

Nádai Anikó most egy újabb képpel jelentkezett a közösségi oldalán, és ezen a fotón már sokkal jobban látszik az eredmény.

Több mint egy hét után végre kicsit összeszedtem magam. Érdekes, sokan nem is látnak túl nagy változást, de számomra mintha egy új ember nézne a tükörbe… A tapaszok rajta lesznek 4-5 napig. Most barátkozunk

– írta Nádai Anikó.

Hogy tudjuk mivel összehasonlítani, megmutatjuk Nádai Anikóról azt a fotót, ami a Házasodna a gazda című adáshoz készült. 

Fotó: RTL Klub

Fotó: RTL Klub

(Kiemelt kép: Instagram/Nádai Anikó)

Nádai Anikó az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top