nlc.hu
Sztárok

Páros interjú: Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Nádai Anikó: „Peti szereti a gyermekemet és a fiam is őt. Többet nem is kérhetnék”

Nádai Anikó és Hajmásy Péter elsőként estek ki a Nyerő Párosból, mégis sokat tanultak a kapcsolatukról.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter nemrég ünnepelték a kapcsolatuk első évfordulóját. Eleinte óvták a szerelmüket, szerették volna megtartani maguknak, ám egy ideje egyre több közös fotót osztanak meg. Nemcsak a közösségi oldalaikon, de a valóságban is nagyon boldogok és harmónia jellemzi a kapcsolatukat – ez a Nyerő Páros alatt kiderült. 

Nem volt hosszú számotokra ez a játék – csalódásként éltétek meg, hogy elsőként estetek ki?

Anikó: Ott, amikor ilyen szituációba kerül az ember, hajtja az adrenalin, küzd, nyerni akar és minél tovább jutni, akkor szerintem mindenki csalódásként élné meg. Utólag már leülepedett, máshogy látjuk visszanézve, de azért jó lett volna maradni még egy kicsit.

Peti: Személyiségemből adódóan is mindig, mindennek úgy indulok neki, hogy bármit játszom, győzni szeretnék. Megmondom őszintén, nagyon csalódott voltam, hogy ilyen hamar kiestünk, elsőnek amúgy sem túl jó elhagyni egy ilyen játékot sem. Maradtam volna szívesen, mert a Nyerő Páros a kedvenc műsorom, de ez most így alakult.

Ebben más Nádai Anikó és Peti kapcsolata

Nádai Anikó és Hajmásy Péter (Fotó: RTL Magyarország)

Mit vártatok előzetesen a műsortól?

Peti: Az volt a legfontosabb, hogy figyeljünk egymásra, minden apró jelre és ne adjunk okot vitákra, valamint ugyanolyan jó maradjon a kapcsolatunk, mint amikor beköltöztünk. Semmi nem ér annyit, hogy a szerelmünk meginogjon, bár úgy gondolom, hogy nincs olyan dolog, ami miatt megkérdőjeleznénk a kapcsolatunkat. Kettőnkre figyeltünk, a külvilágot valamilyen szinten kizártuk.

Megnéztétek az előző évadokat, készültetek a játékokra?

Anikó: Végignéztük szinte az összes évadot, a párkapcsolati kérdéseket átbeszéltük, kikérdeztük egymást, hogy erre és erre mit válaszolnánk a műsorban.

Volt olyan pár, akiknek a riportszobában tett kijelentései megleptek titeket?

Anikó: Érdekes látni, hogy miket mondanak, szerintem ezzel mindenki így van. Az volt a célunk a beköltözésnél, hogy őszinték maradjunk, és úgy érezzük, hogy mindent megteszünk a győzelem érdekében, de azért mégsem mindenáron akartunk nyerni. Hogy ki mit mondott a szemünkbe, és a hátunk mögött hogyan vélekedett rólunk, az őt minősíti és nem minket.

Peti: Ez a játék pontosan ugyanolyan, mint az élet. Vannak emberek, akik a szemünkbe mosolyognak, a hátunk mögött pedig mást mondanak. Nem a műsor sajátossága ez a jelenség, sajnos ilyen ez a világ.

Nádai Anikó: ,,Peti szereti a gyermekemet és a fiam is őt. Többet nem is kérhetnék"

Szabó András Csuti, Kulcsár Edina, Hajmásy Péter és Nádai Anikó a Nyerő Párosban (Fotó: RTL Magyarország)

A kisfilmetekben elmondtátok, hogy szinte mindentől féltek. Mit éreztetek a legnagyobb kihívásnak?

Anikó: Alapvetően mindentől féltem és minden egyes feladat előtt izgultam. Utólag azt mondhatom, hogy leginkább az ismeretlentől féltem. Amikor már ott voltam a feladatok helyszínén és tudtam, mi vár rám, akkor arra tudtam koncentrálni, hogy mit kell csinálni és nem vitt el az izgalom. Amíg nem tudtuk, mi lesz a következő játék, addig agyaltunk, gondolkodtunk, hogy mit, hogyan fogunk csinálni, de azt gondolom, hogy pozitívan jöttünk ki belőle.

Peti: Számomra az volt a legfontosabb, hogy Anikó mellettem legyen, ha ez így van, akkor jöhet bármi. Talán az volt egy kis nehézség, hogy a feladatok előtt nem tudtuk megbeszélni, hogy mi lesz, de ez a műsor sajátossága, ezzel a többi pár is ugyanígy volt.

Talán Peti is beszélt róla, de többeknek feltűnt, hogy annak ellenére, hogy csinos, intelligens nő vagy, különböző szituációkban önbizalomhiányban szenvedsz. Ez miből fakad és változott-e, mióta együtt vagytok?

Anikó: Gyerekkorom óta így van. Alapvetően úgy élem az életemet, hogy mindig felkészülök a legrosszabbra, valamint másokat is felkészítek velem kapcsolatban a legrosszabbra, és akkor maximum kellemesen csalódnak. A hétköznapjaimra is ez jellemző: úgy tűnhet, hogy kishitű vagyok, de inkább így legyen, minthogy nagyképűnek nézzenek. Sokat fejlődtem egyébként önbizalom terén és ebben Petinek nagy szerepe van.

Peti: Anikó egy gyönyörű, okos nő, mindig mondom neki, hogy ne legyen kishitű, de nem bánom, hogy nincs elszállva magától. Sokat dicsérem, ezzel próbálom feljebb tornázni az önbizalmát.

Nádai Anikó: ,,Peti szereti a gyermekemet és a fiam is őt. Többet nem is kérhetnék"

Fotó: RTL Magyarország

Egy éve vagytok együtt, a Nyerő Párosban szereplő legtöbb pár ennél több ideje ismeri egymást. Tartottatok tőle, hogy ebből adódóan lesz olyan, amit ott, a műsorban tudtok meg a másikról?

Peti: Előre tisztában voltam azzal, hogy nem tudnak olyat mondani, amit nem tudok róla és ez fordítva is így van.

Anikó: Mindent tudunk egymásról, másként nem is tudna működni a kapcsolatunk. Megbízunk a másikban, ismerjük egymás titkait, mindenről beszélünk, szóval nem gondoltam, hogy lesz olyan, amit nem tudok esetleg Petiről.

A kapcsolatotok elején nagyon szigorúan vettétek, hogy nem nyilatkoztok egymásról, aztán hirtelen kinyíltatok, de még mindig nem meséltetek részletesen a szerelmetekről. Hogy ismertétek meg egymást? Mi volt az első benyomás?

Anikó: Más körökben mozogtunk, csak névről ismertük a másikat. Azt talán Peti nevében is mondhatom, hogy mást gondoltunk egymásról, mint amilyen benyomással távoztunk az első személyes találkozás után. A médiának köszönhetően mindkettőnkben kialakult egy kép a másikról, de erre hamar rácáfoltunk mindketten, az első randi után pozitív irányba változott a megítélésünk. Igényeltük egymás társaságát, ezért úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk, milyen együtt, azóta pedig nagyon boldogok vagyunk.

Amikor kiderült, hogy együtt vagytok, vegyes volt a fogadtatás a kommentelők részéről, főleg az előzmények miatt. Foglalkoztatok ezzel, vagy kizártátok a külvilágot?

Anikó: Nem foglalkozunk mások véleményével, az egymás iránti érzelmeink a fontosak.

Sokáig tartott az ismerkedés fázis, vagy szinte egyből éreztétek, hogy ennek a kapcsolatnak van jövője?

Anikó: Egészen furcsa volt, talán még sosem éreztem így, de rövid időn belül kialakult bennünk a bizalom. Olyan volt, mintha mindig is ismertük volna egymást, ösztönösen jól működött a kapcsolatunk az első pillanattól kezdve.

Peti: Úgy gondolom, hogy 30 fölött, ennyi tapasztalattal a hátunk mögött már hamar el tudjuk dönteni, hogy miként alakulhat egy kapcsolat. Számomra is hihetetlen volt, hogy mennyire klappol minden már az első perctől kezdve. Azt mondhatom, hogy létezik szerelem első látásra.

Nádai Anikó: ,,Peti szereti a gyermekemet és a fiam is őt. Többet nem is kérhetnék"

Peti szereti a gyermekemet és a fiam is őt. Többet nem is kérhetnék (Fotó: RTL Magyarország)

A műsorban elhangzott, hogy Peti akkor jött az életedbe, amikor sok rossz dolog történt veled. Amikor megismerted, érezted, hogy ő képes átsegíteni ezen az időszakon?

Anikó: Kénytelen volt, ha maradni akart (nevet). Sokan talán azt gondolják róla, hogy kevésbé érzékeny, én pedig hiperszenzitív vagyok, de ebben a szituációban főképp meg tudta mutatni, hogy milyen társ tud lenni.

Peti: Számomra természetes volt, hogy mellette vagyok, legyen szó bármilyen nehézségről. Szerintem ez a normális hozzáállás, ha az ember barátairól, családjáról, vagy a szerelméről van szó.

Anikó, egy korábbi szerelmi vallomásodban ajándékként utaltál Petire és most tényleg úgy tűnik, hogy mindketten megtaláltátok a másik feleteket. Mi az, amiben más ez a kapcsolat, mint az eddigiek?

Anikó: Mindenben más. Ha van egy probléma, már nem azon gondolkozom, hogy elmeneküljek előle, hanem azon, hogy ketten hogyan oldjuk meg. Mindent szeretek benne, nem idegesít semmi, imádom a humorát, azt, hogy spontán és bármire vevő. A karantén óta többször utaztunk együtt, amire titkon mindig is vágytam, ami pedig a legfontosabb, hogy szereti a gyermekemet és viszont. Nem is kérhetnék többet.

Volt egy olyan fotó, ahol azt találgatták, hogy esetleg már szintet lépett a kapcsolatotok. Ott tisztáztátok, hogy egyelőre nem bővül a család, de tervezitek, hogy a jövőben lesz közös gyermeketek?

Peti: Minden kapcsolatban megvannak a lépcsőfokok, számunkra ez az időszak még nem jött el, de természetesen vannak közös terveink és a családalapítás is szerepel közöttük. Fontos, hogy legyenek közös céljaink a magánéletben és azonkívül is, de mindent a maga idejében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top