nlc.hu
Egészség

Részletek Schobert Norbi sztrókjáról

„45 percet feküdt a házunk előtt” – Rubint Réka részleteket árult el a napról, amikor sztrókot kapott Schobert Norbi

Rubint Réka durva részleteket osztott meg férje agyvérzéséről.

Augusztus végén mentőhelikopterrel szállították kórházba Schobert Norbit, aki összeesett a házuk kapujában. A fitneszguru egy futás után tért haza, ekkor esett össze és mint később kiderült, sztrókja volt. Az állapotát a kórházban stabilizálták, és bár időbe telt, azóta már újra a régi. Norbi szerint a sok stressz és a túlvállalás volt a kiváltó ok, ezért azóta visszavett a tempóból. Rubint Réka a Frizbiben beszélt arról a napról, amikor mentőt kellett hívni a férjéhez.

rubint réka

Rubint Réka (Fotó: LifeTV)

„Van egy térfigyelő kamera a házunkra rögzítve és onnan tudjuk, hogy ő 45 percet feküdt a házunk előtt. Olyan szerencsétlen helyen esett össze, van egy óriási nagy sövény a ház előtt és jönnek-mennek ott el autók, de nem látták, hogy ő ott fekszik és mivel a beszédközpont sérült, nem tudott szólni. Végig mozgatta a bal lábát, bal kezét, nézte a pulzusát a pulzusmérőn, látszik a felvételen” – árulta el Réka, aki azt is megosztotta a nézőkkel, hogy a kutyájuk jelezte a bajt a szomszédnak, aki hamar cselekedett.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top