nlc.hu
Egészség

Részletek Deutsch Tamás apósának haláláról

Vadászkéssel szúrta le egy önkényes lakásfoglaló Deutsch Tamás apósát

Többször kidobták, de mindig visszatért az erőszakos albérlő, most vadászkés is volt nála.
Gyilkosság, helyszínelés

Két nappal 67. születésnapja előtt késelte halálra albérlője Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját a Nánási úti apartmanházban – írja a Blikk. Itt adott ki szobákat a sportoló; albérlőjének ki kellett volna fizetni a bérleti díjat, de erre nem volt hajlandó, összeszólalkoztak, a helyzet gyilkosságig fajult. A gyanúsított egy 57 éves informatikus férfi, aki egy éve érkezett az épületbe bérlőként. Eleinte nem volt vele semmi probléma, ám pár hónappal ezelőtt már késett a bérleti díjjal, és az utóbbi hónapokban egyáltalán nem fizetett. Többször is elküldték, a zárat is lecserélték, ám a férfi mindig visszatért, ha kellett, felfeszítette az ajtót. Így történt múlt pénteken is, a gyilkosság napján. Végül azzal a vadászkéssel szúrta le Lazsányit a gyilkos, amivel betört az apartmanba. 

A férfit a helyszínen elfogták, az áldozat életét már nem tudták megmenteni. Lazsányi rajongott a házért, nemrég újította fel, bár a retró stílust meghagyta. Egyszerű ügyfélköre volt, szerették az emberek, és ha kisebb összezördülések voltak is, erőszak sosem fordult elő. Lazsányi, ahogy mi is megírtuk, Deutsch Tamás fideszes politikus apósa, Deutsch-Lazsányi Erika, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja. A házaspárt rendkívül megviselték a történtek, hiszen a család napok óta az após születésnapjának megünneplésére készült. A Blikk úgy tudja, kiváló kapcsolatban voltak, ha Deutsch Budapesten tartózkodott, akkor az apósa házának felső szintjén lakott.

A lap újságírója beszélt a ház gondnokával: megtudta, hogy egyelőre felfüggesztették a szobák hirdetését, bár a jelenlegi vendégek maradhatnak, és az ünnepi időszakra tervezett zenés szórakoztató programokat is törölték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top