nlc.hu
Egészség

Aurelio az emberrablásról mesél

Aurelio: „Nem tartom magam bűnözőnek”

Emberrablásért kell ülnie.

Nem tartja magát bűnözőnek Aurelio Caversaccio, aki 2 év 3 hónap börtönt kapott jogerősen emberrablásért. A személyiségzavarral küzdő Aureliótól négy évvel ezelőtt egy ismerőse ellopott 130 ezer forintot. A valóságshow-hős a vád szerint többször megütötte, majd több ismerősével együtt elrabolta a férfit, hogy visszaszerezzék tőle a pénzt. A botrányhős azóta több műsorban is szerepelt, ám az utóbbi időben meghúzta magát, csak a közösségi oldalán lehet követni az életét. Aurelio eleinte tagadott, de most már részben elismerte bűnösségét.

Az RTL riportjában azonban azt mondta, nem tartja magát bűnözőnek. Mint elmondta, megkönnyebbült az ítélet után, mert a bizonytalanság még ennél is rosszabb volt. Mai napig azt gondolja, nem rabolt embert, vagy legalábbis nem ebből az indíttatásból cselekedett, ő csak tudni akarta, hogy ki rabolta el a pénzét. Szerinte a kocsiba is magától szállt be a férfi, csak azért ültették be középre, mert illuminált állapotban volt, és féltek, hogy kiesik az autóból. Nem volt kényszerítés. Ettől függetlenül tiszteletben tartja a bíróság döntését, és vállalja a következményeket.

aurelio caversaccio

Aurelio Caversaccio (Fotó: Instagram)

Az ügy további részleteiről Aurelio a Fókusz riportjában beszél:

Továbbiak az ügyről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top