nlc.hu
Sztárok

Aurelio Caversaccio alkoholproblémákkal küzd

Aurelio Caversaccio alkohol-és drogproblémákkal küzdött, mióta megnyerte a VV-t

Aurelio Caversaccio kendőzetlen őszinteséggel beszélt a mélyrepülésről.

Bár a közösségi oldalán nagyon aktív a ValóVilág korábbi győztese, a szerelmes Aurelio Caversaccio, a képernyőn már nem tűnik fel olyan gyakran, mint régebben. Ma az RTL Reggeli vendége volt, ahol elárulta, változtatott az életmódján, hiszen a sok átbulizott éjszaka nem tett jót neki. Arról is beszélt, hogy a VV óta alkoholproblémákkal küzd és a droggal is meggyűlt a baja. 

„Annyi rossz dolog történt velem, annyi züllött és álmatlan éjszaka… Annyi indokolatlanul, eszméletlenségig ivott éjszaka, hogy megelégeltem. Hat éven keresztül buliról buliba jártam. Miután meghalt az édesapám, megszakadt a droggal a kapcsolatom, de aztán volt megint egy időszakom, amikor visszacsúsztam. Az alkohollal mindig is voltak problémáim, amióta a ValóVilágot megnyertem. Őszinte leszek, azóta mindig voltak. Elszaladt velem a ló… Egy olyan típusú ember vagyok, aki elég könnyen rászokik bizonyos dolgokra, nagyon gyenge az akaraterőm. Ha nincs mellettem valaki, aki fogja a kezemet, nagyon könnyen bűnbe esek” – vallotta be a Reggeliben Aurelio, aki megelégelte a rossz döntéseket. Úgy döntött, véget vet ennek az életformának.

A teljes beszélgetést itt megnézheted:

Ők is az Reggeliben beszéltek: 

aurelio

Aurelio Caversaccio (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top