nlc.hu
Sztárok

Aurelióék abortusza

Már egy 4 hónapos kisgyereke lenne Aureliónak, zokogva vallott erről a 29 éves VV-győztes

Most először beszélt erről Aurelio. A ValóVilág 6. nyertese nagyon vágyott már az apaságra, ám igencsak elszúrta kapcsolatát az exmenyasszonyával.

A Life TV Vacsorakirály csütörtöki adásában az állatbefogó Both Zoli látja vendégül az e heti celebcsapatot: Gáspár Beát, Sebestyén Ágit, Aureliót és Dietz Gusztávot. Már a desszertnél jártak, amikor az egykori ketrecharcos rákérdezett Aureliónál, hogy mi van most Dominikával, ugyanis Dietz Gusztáv és felesége, Laky Zsuzsi, valamint Aurelio és volt menyasszonya, Dominika együtt versenyeztek a Legbátrabb páros 2. évadában.

Aurelio

Aurelio mostanra már belátta, hogy nem becsülte meg exmenyasszonyát (Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

„4-5 hónapja nem beszéltünk. Az az oka, hogy elrontottam. Mikor volt, meg kellett volna becsülni” – vallotta be a Való Világ 6. győztese.

„Nem gondolod, hogy harcolnod kéne érte? – kérdezett rá Sebestyén Ági. Mire az első fokon börtönbüntetésre ítélt Aurelio a következőket árulta el sírva: „Az az igazság, hogy történt velünk egy olyan dolog, amiről nem is akarnék úgy beszélni. Azzal kapcsolatos, hogy – most azt a legfinomabban tudom fogalmazni – én július 17-től elvileg apuka kéne, hogy legyek, és ez nem úgy történt aztán. Bennem ott valami megállt, mert mióta az én apám meghalt, én nagyon szeretnék. Tudom, hogy én is gyerek vagyok még, tudom, hogy fel kell rá készülni. Számtalanszor végigjátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne apukának lenni. Mivel én is elég korán elveszettem, nagyon szeretném ezt az apa-fiú viszonyt. Sok barátnőm volt már, de vele úgy éreztem, hogy rendben lehet. Az az igazság, hogy én rontottam el, mert kaptam egy üzenetet egy régi csajtól, akivel kavargattam. Válaszoltam neki, de nem úgy válaszoltam, ahogy kellett volna válaszolni valakinek, aki épp közös gyermekre készül. Én megértem őt, csak az a baj, hogy későn jövök rá, hogy mit kellett volna megérteni. Minden barátom azt mondja, hogy ezt elcsesztem egy életre. Úgyis voltak nekem mindig félreérthető szituációim, de egy időben azt hittem, már elfogadja, hogy ez nekem egy szerep tulajdonképpen, hogy az Aureliótól megszokták, hogy csajozik, mert ez egy énem. Mert én a nőkért élek. Én tartom azt, hogy a férfi nő nélkül nem boldog. Bármennyire hihetetlen, én a nőt mindennél előbbre helyezem. Itt is azt kellett volna, sokszor nem ezt tettem, aztán ez lett.

Aurelio

Aurelio sírva vallott arról, hogy már több hónapja apa lehetne (Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

„Hadd kérdezzem már meg: elment vagy elvetette?” – faggatta Guszti. „Az utóbbi. Ráadásul december 24-én, tavaly karácsonykor” – vallotta be Aurelio.

„Hozzá kell tennem, hogy szerintem ez nem feltétlenül baj neked” – kommentálta a történteket Dietz Gusztáv. Gáspár Bea is hasonló véleményen volt: „Nem volt itt az ideje, fogd fel így!.”

Aurelio

Aurelio kitárulkozott Both Zoli vacsoráján (Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

„Igen, de sajnálom, hogy őt így meg kellett, hogy bántsam. Sajnálom utólag, hogy ilyen f…fej voltam vele. Bárcsak jóvá tudnám tenni. Hiába vettem bármit is, azzal nem lehet jóvá tenni” – fűzte hozzá Aurelio.

Ezek is a Vacsorakirályban történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top