nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Ági a Vacsorakirályban

Sebestyén Ági a konyhapadlón készítette el a krumplipürét a Vacsorakirályban

Extrém helyszínt választott az egyik köret elkészítéséhez a fitneszmodell.

A Life TV Vacsorakirály szerdai adásában Sebestyén Ági látja vendégül az e heti celebcsapatot, azaz Gáspár Beát, Aureliót, Dietz Gusztávot és az állatbefogó Both Zolit. Pumped Gabo exe – aki az egyik barátnőjét hívta segítségül a főzéshez – az elején még azt gondolta, hogy jól beosztotta az idejét, ám végül igencsak megcsúszott: egy órával a vendégek érkezése előtt még sehogy sem állt a háromfogásos menüvel. 

Sebestyén Ági

Sebestyén Ági megcsúszott és úgy érezte: teljes csőd lesz a vacsorája (Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

„A jelenlegi helyzet kaotikus, ugyanis egyáltalán nincsen semmire sem időnk” – vallotta be a kamerák előtt Sebestyén Ági, miközben a konyhapadlón ízesítette és keverte a krumplipürét; előkészítőpultja, platnija és konyhaasztala ugyanis már annyira tele volt edényekkel, tepsikkel, a terítéshez előkészített poharakkal, hogy sehol máshol nem fért el ehhez a művelethez.

Sebestyén Ági

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

Sebestyén Ági

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

Sebestyén Ági

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

„Én még ilyen fájdalmat életemben nem éreztem, hogy ez akkora csőd lesz. Ennyi óra munkának az összedőlt piramisa. Azt éreztem, hogy kész, vége, off” – nyilatkozta utólag a fitneszmodell, influencer.

Ezek is a Vacsorakirályban történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top